nedladdning (1).jpg

BOKNINGSVILLKOR

2124936.jpg
VILLKOR & REGLER

Våra banregler

Bokningsvillkor konferens

BOKNING

Alla bokningar är bindande! Var därför noga med att välja rätt antal personer och rätt datum när du gör din bokning.​

Bokning skall göras via vår hemsida och bokningssystem på Kartcenter.se. En bokningsbekräftelse skickas på mail när din bokning är gjord. För att boka Grand Prix 1, 2 och 3 är minsta antalet 6 personer. Blir man förre än 6 personer så betalar man för minimum 6 personer. Det går även att byta Grand Prix till tidkörning istället. Kontakta oss för mer info.

AVBOKNING /ÄNDRING AV BOKNING -VIKTIGT!

  • Du kan avboka eller omboka gokart senast 3 dagar innan ankomst utan extra kostnad.

  • Vid senare än 3 dagar innan ankomst debiteras 100% av ert ordervärde. 

  • Avbokning av mat behöver göras senast 7 dagar innan ankomst, annars debiteras ni hela beloppet.

 

För att avboka maila till info@kartcenter.se. Avbokning är endast giltig vid avbokningsbekräftelse via mail.

  • Ändring av antal förare kan ändras senast 24h innan ankomst och max 3 personer som faller bort från ordinarie bokning, annars debiteras antal bokade från start. För att ändra antal förare behöver du maila till oss på info@kartcenter.se och uppge ditt bokningsnummer för snabbare hantering.

SEN ANKOMST/UTEBLIVEN BOKNING

Var noga med att komma i tid! Kom gärna15 minuter innan så att ni hinner byta om och gå igenom säkerhetsreglerna.

Vid sen ankomst kan er bokning att förkortas eller i värsta falla utebli.

Om beställaren inte kommer till bokad tid har KartCenter rätt att fakturera hela beloppet för eventet.

SKADEGÖRELSE *

Absolut nolltolerans på oschysst körning – dvs. krockar, prejningar, blockeringar och vårdslös körning. Personal har rätt att tilldela varningar genom att strypa motorn på karten eller att utvisa deltagare från området då detta sker – utan återbetalning. Vid skadegörelse har vi på KartCenter rätt att ta ut en avgift för det man har förstört om vi bedömer att föraren har orsakat skadan med flit eller att man inte följer reglerna som är angivna.

SÄKERHET

Om deltagarna inte kan ta emot vår säkerhetsgenomgång på det svenska språket har vi rätt att inte låta deltagaren eller deltagarna köra. Observera att detta inte är till grund för någon prisreducering. Detta är en säkerhetsåtgärd för att våra instruktörer ska kunna upprätthålla en god säkerhet för alla deltagare under eventet. Tolkning via annan deltagare accepteras ej då våra instruktörer inte kan bedöma om säkerhetsinformationen går fram på rätt sätt.

BETALNING

Hos oss kan du betala med kort, Klarna eller Swish. Betalningen görs på plats.

Betalsätt som erbjuds via Klarna:

 

BETALA DIREKT*
Betala direkt i kassan. Inga kortnummer, inga lösenord, inga problem.

 

BETALA SENARE
Du kan välja att betala din produkt efter 30 dagar innan betalningen slutförs, räntefritt.

DELA UPP
Kunder kan dela upp betalningen av sina inköp och sprida kostnaden över 6–36 månader.

FÖRETAG/FÖRENINGAR

Företag och föreningar kan även välja att betala med faktura med 10 dagars betalningsvillkor. Vi behöver då ha fått faktureringsunderlag innan ankomst.

"Vi är tacksamma om ni kan betala gemensamt när ni kommer i grupper."

PRESENTKORT

Hos oss kan du köpa presentkort på valfri gokart aktivitet. Presentkortet gäller 12 månader från inköpsdatumet och kan inte bytas in mot pengar.

Har du inte nyttjat presentkortet inom 12 månader så kan vi tyvärr inte förnya det utan förbehåller oss rätten att neka användning.

KUNDENS ANSVAR

Alla kunder tar eget ansvar för sina värdesaker och bör använda oömma kläder. Lösa skor som flip-flops och högklackat är ej tillåtet. All gokartkörning och vistelse på området sker på egen risk! Gravida och personer med hjärtsjukdom eller personer med annat utsatt tillstånd avrådes helt att köra.

PRISER

Priset på våra tjänster och varor är inklusive moms och aktuella priser hittar ni på hemsidan. Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra priser på hemsidan. Undantag gäller för redan gjorda bokningar. 

ALKOHOL & GOKART -VIKTIGT!

Regler gällande alkohol är precis enligt lagstadgade bestämmelser i trafiken. Skulle en olycka uppstå på KartCenter och ambulans måste tillkallas kan alltså deltagarens ”vanliga” körkort återkallas. Körningen på gokartbanan jämställs med körning i vanliga trafiken. Detta är något som vi vill vara väldigt tydliga med. KartCenters personal har rätt att göra ”blåskontroll” vid misstanke gällande alkohol. Ingen återbetalning eller prisreducering görs om kontrollen visar sig vara ”positiv”.

Det går bra att hyra VIP-loungen för att samlas i slutet sällskap efter er körning.